Queen of Pleasure – retreat 11 juli

Den 11 juli träffades de tolv, modiga kvinnorna som ville vara testgrupp för mitt nya koncept, dags-retreatet Queen of Pleasure. En dag  till för att åter få stark kontakt med sig själv, känna känslor färdigt, släppa taget och njuta! Något som jag vet är viktigt för att förebygga stress, leva ett hållbart liv och må bra i kropp, själ och sinne.

Kommentarer efteråt:
”Jag bär med mig njutning, lugn, harmoni och gemenskap.”
”Jag upplevde frihet, glädje och avkoppling”
”Jag inser att jag förtjänar att njuta mer av livet”
”Jag upplevde ett lugn på insidan som jag annars har svårt att hitta i vardagen”

Bilder från dagen:

 

Till dig som är mer nyfiken och intresserad, anmäl dig till Nyhetbrevet och följ mig på Facebook och Instagram, så kommer mer information i höst. Detta koncept är här för att stanna!