Föreläsning

Små steg mot STOOR förändring!

Små steg mot STOOR förändring!

Föreläsningar är ett smart sätt att starta nya processer, lära sig nytt och få energi! Vi erbjuder föreläsningar inom arbetsmiljö, hälsa och stresshantering,  självledarskap, stresshantering, hälsomedvetet ledarskap, mental, känslomässig och fysisk hälsa, samt coachande förhållningssätt. Vilket område vill du boosta på ditt företag?

Vi kommer gärna till era arbetsmiljö- och ledardagar eller varför inte under er hälsovecka! Kontakta mig så pratar vi mer!

Föreläsning,förändring,STOOR,stresshantering,självledarskap

Sagt om våra föreläsningar

 

”Pernillas föreläsning var en energiboost i det gråa novembervädret. Fakta varvades med praktiska övningar som fick oss att slappna av, skratta och våga gå utanför våra ramar. En förmiddag fylld med energi och glädje!”

Cecilia Lund, Skara Kommun

Sagt om våra föreläsningar

 

”Pernilla förmedlade en inspirerande föreläsning/workshop som lyfte fram vikten av medvetenhet och mod i ledarskapet. Hennes professionella och inlyssnande approach skapade en öppenhet för reflektion kring både vår egen situation och hur vi kan påverka andra. Hennes engagemang var smittande och bidrog till en givande och tankeväckande upplevelse.”

Gitte Hansen, Cejn