Mental träning & självledarskap för elitidrottare

Mental Styrka för Högre Prestation

Små steg mot STOOR förändring

Vårt program är skapat för dig som strävar efter att stärka din mentala kraft och lyfta din idrottsnivå till nya höjder! Vi vet att minst 50% av dina resultat beror på din mentala inställning, så mental träning är avgörande för framgång!

Vi vässar ditt mindset för ökad prestation. Genom vårt mentala träningsprogram får du en stoor mental verktygslåda att använda när det verkligen gäller.

För dig som:

  • Vill överkomma mentala hinder.
  • Vill boosta självförtroendet.
  • Vill minska prestationsångest.
  • Vill hitta rätt mentala inställning.
  • Vill få lärdomar för livet.
  • Vill maximera din prestation.

När du kommer först.

När livet kommer först.

När hälsan kommer först.

När glädjen kommer först.

Resultat

Vår coachning ger dig inte bara mental styrka och självkänsla, utan också en ökad medvetenhet om dig själv. Det inre lugnet som uppnås främjar långsiktig hållbarhet, glädje och engagemang både i arbetslivet och privatlivet.

Ditt förbättrade självledarskap genererar också positiv energi som berikar inte bara ditt eget liv utan även livet för dem omkring dig.

Sagt om mental träning

 

”Coachingen har varit en game changer för mig inom min idrott. Jag har fått ett nytt tankesätt, blivit lugnare i huvudet och därigenom kunnat prestera på en högre nivå under träningar och tävlingar.”

Jessica Andersson, Elitidrottare

 

Sagt om mental träning

 

”Pernilla är otroligt proffsig, och man märker direkt att hon vet vad hon gör. Den teknik jag använt mest är den ’positiva bubblan’, och den har varit ovärderlig för mig under säsongen.”

Max, Ishockeyspelare