?A dream come true?

Nytt samarbete med fantastiska Rawsomedays, ett helhetscenter i hjärtat av Skövde, med både hälsocafe och hälsostudio, där du är välkommen just som du är och där du får näring för både kropp och själ!
När jag startade företaget 2007 hade jag en målbild och dröm. Framför mig såg jag ett helhetscenter, med produkter och tjänster som andades sann näring till kropp, sinne och själ. Där serverades det nyttiga måltider och bakverk. Där fanns rolig och skön träning i olika former och där det fanns professionell coaching och mental träning, för den som ville få ännu mer utav livet. Det skulle vara en plats där man kunde koppla av, umgås, inspireras, fylla på energi och få ett utrymme att vara sig själv och blomstra.
Hösten 2019 hörde jag talas om att Rawsome Days i Skövde hade öppnat och blev nyfiken. De hade både maten jag drömt om, event, yoga och annan träning…
Med gött pirr i magen, bokade jag möte med ägarna Lovisa och Malin i mars, och det sa KLICK!
Det ÄR kraftfullt att sätta mål och ha en bild och känsla att sträva mot! Jag är så otroligt glad och tacksam för att vara en del av teamet och erbjuda mina tjänster där från och med 1 maj. En dröm har blivit sann!
Ps. Jag är alltid där på vid lunchen på onsdagar, kom gärna in och säg hej! d.s