Mental träning för idrottare

Mental träning för idrottare och elitsatsande

Mental träning hjälper dig nå sin topp-prestation och hitta rätt mentala inställning. Detta är en stor utmaning för många, inte minst elitidrottare, eftersom de möter hög press ofta. Då är det viktigt att ge sig tid för reflektion, träna tankarna och jobba med sitt förhållningssätt, då det är lika viktigt som att träna sin fysik. I samtalen får du möta dina inre motstånd, se dina styrkor och möjligheter, samt hitta den framgång du vill ha!

Som coach och mental tränare stöttar och utmanar jag dig och/eller ditt team till att tänka nytt, lyssna på ditt/ert inre och hitta vägar mot exakt det du/ni vill uppnå. Vi belyser nuläget, ditt önskade läge och gör en strategi och plan för att nå dit. Fokus är på det som går att påverka.

Coachingen kan komma att handla om att

  • Maximera sin potential
  • Få en skjuts i din/er mentala utveckling
  • Du/ni vill hitta ett bättre förhållningssätt till dig själv och din omgivning
  • Sätta mål och hålla rätt fokus
  • Hantera motgångar eller prestationsångest

Vi träffas där det passar dig. Min lokal finns på Bangårdsgatan 7 i Skövde. Vi kan också träffas utomhus under en promenad, via online-samtal eller på telefon. Eller i din träningslokal.

Boka första mötet

 

Sagt om Pernillas Coaching

” Coachingen har varit väldigt bra, jag har verkligen utvecklas på den mentala biten inom min idrott. Jag har fått ett nytt sätt att tänka, blivit mycket lugnare i huvudet och på så sätt orkat göra bättre träningar.” Jessica Andersson, Elitidrottare

”Pernilla är väldigt proffsig och man märker snabbt att hon vet vad hon gör. Hon får mig att komma fram till slutsatser jag aldrig tänkt på innan genom att ställa frågor och följdfrågor.” Max, Ishockeyspelare

 

Skicka intresseanmälan: