Coaching Privatperson

Coaching som ger framgång och hälsa!

Professionell coaching stöttar dig i att stanna upp, reflektera och lyssna på det som processas inom dig. Det blir synligt vilka förändringar du behöver göra för att leva i bättre samklang med dig själv. Coachingprocessen frigör energi, skapar kreativitet och en klar riktning i ditt liv. Det blir mer framgång och hälsa till både dig och de runt omkring dig!

Som coach hjälper jag dig att belysa dina styrkor, nå din fulla potential, ge dig nya perspektiv och en tydlig riktning framåt, mot det DU vill. Vi tittar på nuläget, det önskade läget, och gör en plan för att nå dit.

Coachingsessionerna är i min lokal Bangårdsgatan 7 i Skövde, på din arbetsplats, utomhus under en promenad eller via onlinesamtal.

Jag kan hjälpa dig med att:

  • Hantera stress och istället öka lugn och fokus
  • Stärka självkänsla eller tro på den egna förmågan
  • Jobba med rädslor eller fobier
  • Komma på vad du egentligen vill och få ut mer av livet
  • Hitta eller välja en ny väg
  • Släppa taget om något
  • Komma förbi hinder och nå mina mål
  • Må bättre och komma i balans i dig själv och med omvärlden

Boka första lära känna mötet

 

Vad är coaching?

Coaching är en kreativ, rolig och otroligt kraftfull process, som hjälper människor att nå dit de egentligen vill. Det handlar om att maximera människors potential, privat och i yrkeslivet. Vi lägger fokus är på det som går att påverka, vilket tidsmässigt är nu och framåt. Professionell coaching handlar inte om att vara rådgivare, terapeut eller ledare, utan om att vara en stöttande ”powerpartner” som ställer de frågorna du behöver, så att du på djupet förstår dig själv, vad du vill och vad ditt nästa steg i din utveckling är. Dessa frågor får du i ett tryggt utrymme där du kan vara precis som du är, och där du ses som en resursstark person, som är experten på ditt liv och har alla svaren inom dig. Coaching är som att resa inom sig själv, där du växer och blir mer sann mot dig och omvärlden.

Pernillas coaching följer de etiska riktlinjerna inom International Coach Federation, ICF, vilket är det globala branschorganet för professionella coacher. Det innebär att coachingen är kvalitetssäkrad och vi jobbar under tystnadsplikt.

Internationell Coach Federations definition på coaching:
”Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienter att maximera deras personliga och professionella potential.”

Läs gärna ICFs etiska riktlinjer HÄRPernilla är en Professionellt Certifierad Coach (PCC), vilket är en hög nivå inom internationell coaching 

Sagt om Pernillas coaching

” Coachingen har varit väldigt bra, jag har verkligen utvecklas på den mentala biten inom min idrott. Jag har fått ett nytt sätt att tänka, blivit mycket lugnare i huvudet och på så sätt orkat göra bättre träningar.” Jessica Andersson, Elitidrottare

”Har haft förmånen att ha Pernilla som coach, vilket var en omvälvande upplevelse. Hon ställde frågor som tvingade mig att gå in i mig själv på djupet, och reflektera över vad som är viktigt för mig. Tidigare hade jag – fylld av dålig självkänsla- skyllt motgångar och misslyckanden på utomstående. Hon fick mig att inse vilken kraft som finns inom varje människa, och gav mig verktygen att förstå hur jag själv kunde påverka och förändra saker i mitt liv. Efter coachingen känner jag mig starkare och gladare, och gör val i livet som känns rätt för mig, utan att påverkas av andra människors åsikter. Kändes väldigt starkt känslomässigt att verkligen tänka igenom vilken slags person jag är, och framförallt vill vara.”Ingvar, 59

”Är så glad att kunna säga att jag mår bra! Efter coachsamtal med Pernilla, som lotsat mig fram till mer sunda tankar om mig själv, har jag nu börjat förstå att jag har ett värde och är värd att leva mitt liv. Inte bara leva genom andras. Min inre oro och rädsla är nästintill borta. Jag är mycket tryggare i mig själv och mer öppen i mina relationer. Tar för mig mer, är närvarande och njuter till och med.  Känner mig friare och vill leva mitt liv! Känns som bomull i hjärtat. Så tacksam!” Carina, 48

 

BOKA COACHING HÄR

Skicka intresseanmälan: