Hälsoboosten

Ett holistiskt hälsoprogram som ger näring till kropp, själ och hjärna.

 

Med hälsocoaching, mental träning och workshops inom holistisk hälsa, skapar vi förutsättningar för att leva mer inifrån och ut. Det blir lättare att släppa taget om det som inte fungerar och istället ge dig själv en nystart i din personliga utveckling. Under fem fredagar kl 13.00-15.00, utspridda på sju veckor, ger du dig ett utrymme för att växa och må ännu bättre! Bli ett DU 2.0 och ha verktyg för att fortsätta leva så!

Självklart följer vi restriktioner, är en liten grupp och håller avstånd mellan oss.

I detta hälsoprogram får du möjligheten att utforska dig själv och dina mönster, och få verktyg för att leva det liv du innerst inne vill. För att utveckla din förmåga att nå dit, och stå stadigt i denna snabba och föränderliga värld, kommer teori, personlig coaching, mental träning och mindfulness blandas. Det ger dig en styrka och trygghet i att kunna fortsätta bygga vidare och leva ditt liv som du vill i framtiden.

Kursen syfte är att ge dig ökad kunskap och insikt om vad du behöver. Varje modul innehåller en del av teori och en del med gruppcoaching och övningar, för att fördjupa din kontakt med dig själv, så att du kan hitta dina svar på vad som är dina nästa steg i ditt liv. Mellan våra träffar följer du din plan och agerar efter de nya, kärleksfulla delmål som du gjort upp med dig själv.

Hälsoboosten utvecklar ditt självledarskap, är stressförebyggande och prestationshöjande eftersom du stärker relationen till dig själv och får insikter och verktyg för att optimera din hälsa och göra val efter dina värderingar. Kursen passar dig som känner att detta känns helt rätt! Kanske har du ledande befattning, längtar efter mer tid med dig själv, driver företag eller drömmer om ett liv i bättre balans och med mer självkärlek. Eller så har du anställda som du vill ge en gåva för livet!

Delar av innehållet:
Workshops inom holistisk hälsa- kropp, själ och hjärna. Gruppcoaching. Reflektion. Meditation. Mindfulness. Personlig utveckling. Lugn och ro. Inre resa. Gemenskap. Rawfika. Självkärlek.

Vi är en liten grupp där värme, närvaro och glädje är ledord där respekt och tystnadsplikt gentemot varandra är en självklarhet. När du riktar din kraft mot mål som är viktiga och sanna för dig, skapas magi och livet faller på plats. Hoppas du vill åka med på äventyret, vara med i gemenskapen och ge dig själv, eller dina anställda en Hälsoboost för livet! 


KURSENS MONDULER & INNEHÅLL:


Holistisk hälsa & coaching, 21 januari 2022

Helhetsperspektivet på kropp, själ och hjärna.
Coaching med Framgångskorten, ett självhjälps-verktyg genom kursen
Målsättning med kursen

Kroppen – din genomförare, 28 januari 2022

Våra fysiska behov.
Vad behöver vi för fysisk aktivitet och näring, för att fungera och må optimalt?
Gruppcoaching på området ger dig djupare insikt i ditt eget nuläge och utifrån det gör du en individuell hälsoplan.

Hjärnan – din tankeproducent, 4 februari 2022

Hjärnforskning och hjärnans tallriksmodell.
Vi zoomar in denna spännande värld och du får själv reflektera kring hur du kan öka ditt eget välbefinnande genom att ge din fantastiska hjärna vad den vill ha!

Själen – din inre vägledare, 11 februari 2022

Vad skapar balans inom dig och hur påverkar din yttre värld, din inre röst?
Vi fördjupar kontakten med vår inre röst genom meditation, kreativitet och mindfulness.
Gruppcoaching och målsättning
Avstämning av hälsoplan.

Återträff och Hälsoboost framåt, 4 mars 2022

Efter 21 dagar har nya vanor satt spår i vår hjärna. Vi lär av våra fram-och motgångar, justerar målen och lyfter de framstegen vi gjort!
Diskussion och reflektion kring resan och vi blickar in i den fantastiska framtid som väntar oss.
I glädje och gemenskap  ”Hälsoboostar” vi inför framtiden.


 

I KURSEN INGÅR:

Självcoaching-verktyget Framgångskorten
Tillgänglig coach via mail under kursens gång
Raw-fika och kaffe/te
Privat Facebook-grupp

NÄR?

Fredagar kl 13.00-15.00
21/1, 28/1, 4/2, 11/2 och 4/3

VAR?

Rawsomedays, Hertig Johans gata 6, Skövde.

INVESTERING 

3850 kr inkl moms

Bokningsregler (godkänns automatiskt när du bokar din plats)

BOKA DIN PLATS genom att maila pernilla@stoor.se

KURSLEDAREN…

…är Pernilla Stoor, har jobbat med professionell coaching och mental träning av ledare, idrottare och privatpersoner i 14 år, och som hälsokonsult lika länge. Med sitt hjärtliga och inspirerande sätt, stöttar och utmanar hon sina klienter och åhörare, så att de kan blomstra och leva mer i samklang med sig själva. Föreläsningar, workshops, träningspass och individuella samtal har varit mycket uppskattade genom åren.

SAGT OM KURSEN

”5 poäng av 5 möjliga. Kursen är uppvaknande, trygg, självutforskande och jag har hittat tron på mig själv och flera givande insikter att bära med mig på min resa. Kursledaren är genuin, in-lyssnande, har en passionerad drivkraft och hennes aura smittar.”
Evelina Claesson, Design Director

”En utbildning med mycket inspiration, kunskap, generositet och värme. Pernilla skapar en härlig gruppdynamik och frigör kraften i dig själv och hjälper dig att skapa ännu mer av det du vill ha.”
Peter Tornberg

”Jag känner mig jättenöjd med och inspirerad efter Hälsoboosten. Det är en trygg plats där jag fick lära mig massa om holistisk hälsa, hjärnan, själen m.m. Man får mycket kunskap och många bra verktyg att använda sig utav i vardagen för att fortsätta utvecklas mellan mötena och efter kursens slut. Pernilla är jättebra, hon lyssnar noga och ser till att du får ut det just du vill av kursen. Jag rekommenderar verkligen alla som vill lära sig mer om dessa ämnen att gå på Hälsoboosten med Pernilla! ”
Ulrika Lund

Skicka intresseanmälan: