Retreat Inre Balans

Retreat Inre Balans- Eld
Söndag 22 maj 2022

MENTAL TRÄNING MÖTER KINESISK MEDICIN OCH YINYOGA
 Möt din inre eld och låt den förgylla livet

 

Vill du få fördjupad kontakt med dig själv och din egen passion?

Vi bjuder in dig till en dag där du får låta ditt hjärta ta plats, för att du ska gå hem med en känsla av ökad harmoni, glädje och känna att livskraften strömmar inom dig! Vi skalar av lager av logiskt tänkande för att komma åt den värdefulla inre kärnan – ditt hjärta och din själ. Något som tyvärr annars får stå tillbaka för många i en fullspäckad vardag. 

Ditt inre eldelementet i balans gör dig fylld med inspiration, entusiasm och kärlek till dig själv och dina medmänniskor. Ett elementet i obalans kan leda till låg livslust, medberoende och hjärtklappning. Att balansera ditt inre eldelement är dagens fokus och vi gör det med mental träning, kinesisk medicin och yinyoga. 

Vi önskar HELA dig varmt välkommen!

 

Tillsammans kommer vi njuta av:
Yinyoga-eldelementet, Workshop – Nå ditt hjärtas röst, Coaching och Reflektioner som fördjupar kontakten med ditt hjärta, Rawfika och vegetarisk lunch, Gemenskap, Egentid, Självkärlek, Verktyg för framtiden och en stort portion glädje.

Var? Skövde Yogacentrum, Barrstigen 1D, Skövde
När? Söndag 22 maj kl 9.30-16.00
Anmälan: Maila pernilla@stoor.se
Investering: 1395 kr, Early Bird-pris 1195 kr vid bokning innan 10 april.
Frågor? Maila pernilla@stoor.se eller hanna@ganedahl.se

BOKA DIN PLATS, genom att maila pernilla@stoor.se

Bokningsregler 2022

Vi välkomnar dig varmt och ser fram emot att ses!

 

LEDARNA

Hanna Gånedahl – Certifierad Yinyoga-lärare och Hälsocoach. Hon älskar att inspirera och guida för att andra ska känna balans och inre lugn. För henne är hälsa en helhet, där kropp och sinne samspelar. Hanna driver Hannas yinyoga sedan
2020 och du kan läsa mer om henne på hannas-yinyoga.

 

 

 

 Pernilla Stoor – Professionell Coach och Hälsokonsult som gillar äventyr och utforskande både inom och utom sig själv och hjälpa andra att göra detsamma. En drivkraft hon har är att se andra växa och blomstra.

 

Skicka intresseanmälan: