Retreat Inre Balans

Retreat Inre Balans- Metall

 Lördag 27 november 2021

MENTAL TRÄNING MÖTER KINESISK MEDICIN OCH YINYOGA

 

Jag och Hanna Gånedahl välkomnar dig till dagen då mental träning och kinesisk medicin flätas samman med det aktuella elementet, som i november är Metall. Obalans i metallelementet kan ge överdriven noggrannhet, svårt att släppa taget och uttrycka känslor. När du är balanserad är du kärleksfull, fylld av livsglädje och vågar möta livet så som det är, i både med- och motgångar. Metallelementet handlar även om att finna meningen med livet och kontakt med din andlighet.

 

Fokuset under dagen är att balansera ditt inre metallelement med yinyoga, workshop, coaching och praktiska mentala övningar. Du kommer få verktyg med dig hem för att skapa ett liv där du lever i mer samklang med dig själv, så du kan njuta av dina insikter och renad energi, långt efter detta Retreat.

 

Att se fram emot:
Yinyoga-metallelementet, Reflektionstid med coachande frågor kring andlighet, Övning i mental träning,  Pranayama-andning, Rawfika och kryddig vegansk lunch, Gemenskap, Egentid, Självkärlek, Verktyg för framtiden.

 

Var: Rawsome Days, på Hertig Johans gata 6 i Skövde
När: Lördag 27 november kl. 9.30–16.00
Investering: 1395 kr, Early Bird-pris 1195 kr vid bokning innan 18 sept
Frågor: Maila pernilla@stoor.se

 

Vi följer rådande restriktioner kring covid-19 och ser till alla känner sig säkra med avstånd samt är en liten grupp.

 

Vi vill erbjuda dig inre balans året runt! Därför är ”Retreat Inre Balans” är en serie om fem tillfällen per år, där varje retreat har fokus på och balanserar upp det elementet som råder (se schemat nedan). Vid anmälantill alla fem retreat bjuder vi dig på ett tillfälle!

 

Schemat för kommande året:
25 September 2021 – Jord FULLBOKAT
27 November 2021- Metall
29 Januari 2022- Vatten
26 Mars 2022- Trä
14 Maj 2022- Eld
10 sept 2022- Jord

 

 

BOKNING – Retreat Inre Balans -METALL

BOKNING – Retreat Inre Balans- ÅRET RUNT
(fem tillfällen
)

Bokningsregler

Vi välkomnar dig varmt och ser fram emot att ses!
Har du frågor, kontakta pernilla@stoor.se

 

LEDARNA

Hanna Gånedahl – Certifierad Yinyoga-lärare och Hälsocoach. Hon älskar att inspirera och guida för att andra ska känna balans och inre lugn. För henne är hälsa en helhet, där kropp och sinne samspelar. Hanna driver Hannas yinyoga sedan
2020 och du kan läsa mer om henne på hannas-yinyoga.

 

 

 

 Pernilla Stoor – Professionell Coach och Hälsokonsult som gillar äventyr och utforskande både inom och utom sig själv och hjälpa andra att göra detsamma. En drivkraft hon har är att se andra växa och blomstra.

 

 

 

 

 

Be free, be true, be YOU!

Skicka intresseanmälan: