Professionell Coaching

Vår coaching ger framgång!

Vi coachar människor, grupper eller enskilt, som vill nå fram-gång och hälsa.
Framgång, med det menas gång framåt- du vill helt enkelt utvecklas och möta dig själv på riktigt.
Hälsa, för att du kommer lära mer om vem du är och vad du behöver för att må bra nu och på lång sikt! Med vår coaching får du hållbara och meningsfulla resultat!

Din utveckling kan tex handla om att:

  • Hantera stress och istället öka lugn och fokus
  • Stärka självkänsla eller tro på den egna förmågan
  • Jobba med rädslor eller fobier
  • Komma på vad vi/jag vill egentligen och få ut mer av livet
  • Hitta eller välja en ny väg
  • Släppa taget om något
  • Prestera bättre inom idrott, på jobbet eller i annan roll

Pernilla är Professionellt Certifierad Coach (PCC), vilket är en stark nivå inom internationell coaching och hon är en av 85 coacher i Sverige som uppnår den nivån.

Vad är coaching?

Vår coaching följer de etiska riktlinjerna inom International Coach Federation, ICF, vilket är det globala branschorganet för professionella coacher. Det innebär att coachingen är kvalitetssäkrad och vi är certifierade. Professionell coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor som startar kreativa processer hos människor, så de hittar sina egna svar på vad de vill, och vad de vill göra för att nå dit. Och sen stötta dem i att göra det. Det handlar om att maximera människors potensial. Fokus är på det som går att påverka, vilket är nu och framåt. Coaching eller coachning är annars inget skyddat begrepp och kan därför anvädas fritt i olika sammanhang. Du har säkert hört talas om coacher för idrottslag eller sälj- och hälsocoach på arbetet. Men professionell coaching handlar inte om att vara rådgivare, terapeut eller ledare.

Internationell Coach Federations definition på coaching:
”Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienter att maximera deras personliga och professionella potential.”

”Gothia Akademis, (Coach och ledarskapsutbildningar) definition på coaching:
Katalyserande coaching handlar om att hjälpa människor att hitta sina egna svar på 1) vad de vill, och 2) vad som ska till för att de ska komma dit de vill. Och den få det gjort.”

Läs gärna ICFs etiska riktlinjer HÄR.

 

För att starta coaching

  •  Malia Pernilla och berätta om er situation och vad ni önskar nå för resultat genom coachingen.
  •  Ni får svar inom högst två dagar och får då tidsförslag för första sessionen som sker via telefon, Skype, eller under en promenad. Samt en coachingöverenskommelse att godkänna.
  • När ni godkänt coachingöverenskommelsen och bokat in första tiden, skickas överenskommen faktura till din mail.

Allmän coachingöverenskommelse. Kontakta Pernilla för offert för Gruppcoaching och Förebyggande hälsa för företag.

 

Inför en riktigt bra start:
Du är redo för professionell coaching om du är öppen för förändring, modig att kunna prata om det som är viktigt på riktigt för dig och att testa de nya idéerna i praktiken.

Hoppas vi hörs! Med värme //Pernilla

 

 

Sagt om tidigare coaching

”Har haft förmånen att ha Pernilla som coach, vilket var en omvälvande upplevelse. Hon ställde frågor som tvingade mig att gå in i mig själv på djupet, och reflektera över vad som är viktigt för mig. Tidigare hade jag – fylld av dålig självkänsla- skyllt motgångar och misslyckanden på utomstående. Hon fick mig att inse vilken kraft som finns inom varje människa, och gav mig verktygen att förstå hur jag själv kunde påverka och förändra saker i mitt liv. Efter coachingen känner jag mig starkare och gladare, och gör val i livet som känns rätt för mig, utan att påverkas av andra människors åsikter. Kändes väldigt starkt känslomässigt att verkligen tänka igenom vilken slags person jag är, och framförallt vill vara.”Ingvar, 59

”Är så glad att kunna säga att jag mår bra! Efter coachsamtal med Pernilla, som lotsat mig fram till mer sunda tankar om mig själv, har jag nu börjat förstå att jag har ett värde och är värd att leva mitt liv. Inte bara leva genom andras. Min inre oro och rädsla är nästintill borta. Jag är mycket tryggare i mig själv och mer öppen i mina relationer. Tar för mig mer, är närvarande och njuter till och med.  Känner mig friare och vill leva mitt liv! Känns som bomull i hjärtat. Så tacksam!” Carina, 48

BOKA COACHING HÄR

Skicka intresseanmälan: