Professionell Coaching

Vi erbjuder professionell coaching (ICF) där du får mental styrka och omprogrammerade tankebanor. Vi kan tex beröra ledarskap, karriär, hälsa, idrott mm.

”All förändring startar med en ny tanke!”

Vad är coaching? Vad ger coaching?

Starka tankar, personlig utveckling och större framgång yrkesmässigt och privat, är vad coaching handlar om. Att få frågor som berör ditt fokus på djupet och ger ett positivt fokus mot lösningar, löser upp knutar och ger dig möjlighet att få en handlingsplan mot det du verkligen vill ha. Coaching är en hjälp att själv kunna lösa problem och ta sig förbi hinder. Det kan te x handla om att stärka självkänsla och självförtroende, tekniker för att hantera stress, gränssättning, förbättra relationer mm. Coaching stärker din inre kompass, väcker vad som är viktigt för dig, hjälper dig sortera tankar, se möjligheter och komma framåt. Coaching ger energi, positivitet och Stoor Framgång & Hälsa.

Hur jobbar en coach?

En coach ställer kraftfulla frågor och utmanar dig, så att du finner dina svar och din väg mot den uppsatta målsättningen. Coaching är inte rådgivning. Fokus är på det som går att påverka, vilket är nu och framtiden. Ditt förflutna ses som värdefulla erfarenheter och lärdomar i din resa framåt. Självklart har en Certifierad Coach tystnadsplikt.

Vad kan jag bli coachad inom?

Det du har en önskan om att förbättra! Vi har stor erfarenhet av
Ledarskapscoaching, hälsocoaching, idrottscoaching och karriärscoaching.

För att starta coaching

– Kontakta mig för ett introduktionssamtal.
Vi tittar på din nuvarande situation och behov och matchar det med ett individuellt
coachupplägg. Vanligtvis 6-12 sessioner á 1 h.
– Vi coachar via telefon, Skype, personliga möten eller under en promenad.
Varje session är ett delmål i processen mot ditt mål.

Om Pernilla
Jag har alltid intresserat mig för samband. Framförallt samband kring hur det ser ut och fungerar i kroppen och hjärnan. Och vad som leder till hälsa. Jag har letat efter framgångsnycklar inom psykologin, metakognition, kommunikation och läst otaliga böcker inom mental och fysisk hälsa. Som 20 åring gjorde jag värnplikten som kompanibefäl i 15 månader och fick lära mig ledarskap och testa mina fysiska och mentala gränser. Där lärde jag mig också uppleva tacksamhet, för så enkla saker som mat, vila och värme. Tacksamhet över vem jag själv var och vad min starka kropp klarade av. Här startade en stor lust för att stärka andra, och hjälpa andra maximera hälsan och njuta av livet! Att studera fysisk träning, kost och coaching var en fullträff.

Jag är professionell coach enligt ICF (International Coach Federation)s riktlinjer, vilket utgör en professionell standard för coacher i världen. Läs gärna om riktlinjerna HÄR.

Som coach är jag ärlig, varm, utmanande och vet att du kommer lyckas!

Sagt om coachingen
”Har haft förmånen att ha Pernilla som coach, vilket var en omvälvande upplevelse. Hon ställde frågor som tvingade mig att gå in i mig själv på djupet, och reflektera över vad som är viktigt för mig. Tidigare hade jag – fylld av dålig självkänsla- skyllt motgångar och misslyckanden på utomstående. Hon fick mig att inse vilken kraft som finns inom varje människa, och gav mig verktygen att förstå hur jag själv kunde påverka och förändra saker i mitt liv. Efter coachingen känner jag mig starkare och gladare, och gör val i livet som känns rätt för mig, utan att påverkas av andra människors åsikter. Kändes väldigt starkt känslomässigt att verkligen tänka igenom vilken slags person jag är, och framförallt vill vara.”Ingvar, 59

”Är så glad att kunna säga att jag mår bra! Efter coachsamtal med Pernilla, som lotsat mig fram till mer sunda tankar om mig själv, har jag nu börjat förstå att jag har ett värde och är värd att leva mitt liv. Inte bara leva genom andras. Min inre oro och rädsla är nästintill borta. Jag är mycket tryggare i mig själv och mer öppen i mina relationer. Tar för mig mer, är närvarande och njuter till och med.  Känner mig friare och vill leva mitt liv! Känns som bomull i hjärtat. Så tacksam!” Carina, 48

BOKA COACHING HÄR

Skicka intresseanmälan: