Personlig träning

Vi vill stärka dig mentalt och fysiskt. Stoor Framgång & Hälsa erbjuder inspirerande, rolig och funktionellt uppbyggande, personlig träning. Vi hjälper dig gärna att maximera dina resultat!

Vill du:

  • Öka motivationen och få en kickstart i din träning?
  • Stärka upp och balansera din kropp?
  • Få ökad fysisk och mental hälsa?
  • Gå upp eller ner i vikt?
  • Bli säker på att du tränar rätt?

Efter 11 år i träningsbranschen ligger mitt hjärta i funktionell träning. Träning som bygger en stark, uthållig och balanserad kropp, inifrån och ut. Som personlig tränare är jag energisk, noggrann med din teknik och ser DIG. Du får en rolig, utmanande och varierad upplevelse som tar dig mot dina mål.

Så här börjar vi
Du tar kontakt och bokar ett (kostnadsfritt) 30 min-tillfälle där vi pratar om din nuvarande hälsa och dina mål och utifrån det, rekommenderar jag dig en träningsplan. (Ta med ev anteckningar från fysioterapeut/läkare/kiropraktor till detta möte). Vi hittar tider för våra PT-sessioner och skriver på ett samarbetsavtal. Första sessionen gör vi de tester och mått vi har kommit fram till. Kom träningsklädd och se till att ha ätit ordentligt ca 1,5-2 timmar innan vår tid. Följande sessioner tränar vi ditt individuella upplägg som jag skräddarsytt efter dina önskningar och mål.

För ditt team
För ditt team erbjuder vi inspirerande och energi-givande gruppträning, och/eller en avslappnande stretch med meditation. Kul inslag på kickoff, konferens och jubileum! Vi är hos er, utomhus eller så bokar vi lokal.

Här är några av de fysiska träningsformer ni får hos oss:

Bootcamp- Puls och teamwork
Gruppdeltagarna jobbar tillsammans och behöver varandra för att lyckas genomföra övningarna. Lekfull, varierade styrke- och konditionsträning för hela kroppen. Bootcampen går utmärkt att individanpassa, så alla kan vara med! Du får tips och inspiration till roliga övningar som du kan göra hemma, på jobbet eller var du än är!

Cross Nature- Naturliga utmaningar
Grenar, klippor, träd! Våra redskap finns i naturen. Gruppen joggar alternativt powerwalkar mellan de utmanande övningarna. Träning för hjärta, smidighet och skrattmuskler.

Stoor Intervaller- Enkelt och effektfullt
Här tränar du funktionell styrka, explosivitet och balans. Vi jobbar i tidsintervaller på olika stationer. Detta passar nybörjare lika väl som vältränade, då vi jobbar individuellt. Ni får utskrifter på träningen så ni kan fortsätta hemma eller på arbetsplatsen.

CxWorx
Funktionell styrka för core, ben, rumpa, rygg och axlar.

Box
Boxningsträning i par, med slag och sparkar. Vi har handskar och mitsar som redskap. Utmanande och väldigt roligt!

Framgångspromenad- En mini pilgrimsfärd
Lugn och ro med dina tankar, under en promenad i naturen. Vi vandrar med närvaro och olika ”tanke-uppgifter” under olika sträckor.

Stretch och meditation
Vi inspireras av yoga och ökar rörligheten i kroppen med stretchövningar för höft, ben, axlar och ryggrad. Vi avslutar med en avslappning och meditation.

BOKA HÄR

Sagt om träning med Pernilla:

”Att träna med Pernilla är både roligt och utmanande, fysiskt och mentalt. Jag blir glad och inspirerad, som i sin tur ger mig lust och ork att vara uthållig i min egenträning / vardagliga övriga träning.”
Carina A, Skövde

”Jag har aldrig gillar spinning, förrän nu! Vilket roligt och jobbigt pass, detta kommer jag fortsätta med”
Maria, medlem på STC Skövde

Skicka intresseanmälan: