Mitt Nya Löfte

Mitt Nya Löfte

19 februari-14 maj 2018

 

 Vill du få en hälsosammare Livsstil en gång för alla? Detta är för dig som vill stärkas fysiskt och mentalt och få mer energi i ditt liv, och som idag rör dig för lite och ofta äter ohälsosamt.

 Vill du ingå i gruppen? Då ska du anmäla dig till MITT NYA LÖFTE, ett hälsoprogram som gjort succé och är känt från SLA-tidningen under namnet ”Nyårslöftet”, där deltagarna bloggade om sin resa. (Du kan läsa bloggen här)

Vi kommer jobba med helhetshälsa, vilket innebär 4 delar:
Kost, träning, återhämtning och mental styrka. Vi har lång erfarenhet av att följa människor i utveckling och vet att det är helhet och långsiktighet som ger hållbara resultat. Alla fysiska grundbehov behöver vara i balans för att du ska bli stärkt och klara av att fortsätta med dina nya vanor.

 

Detta ingår i Mitt nya Löfte:

 • Individuell träningsplan med kostprogram.
 • 6 st individuella träffar för resultatmätning, vägledning och rådgivning kring kost och träning. (30min)
 • 3 st sessioner individuell mental coaching där vi jobbar med dina mål, skapa mental styrka nya framgångsrika beteenden. (50min)
 • 3 st Gruppcoaching-sessioner där vi får ta del av varandras processer och integrera lärdomar med stärkande coaching i grupp. Ni får kort utbildning inom coaching, avslappning och motivation. Gruppcoachingen avslutas alltid med ett avslappnings-pass tillsammans. (90min)
 • 6 st Gemensamma träningar för bara vår grupp, ledda av Beda (45min)
 • 6 st gruppträningspass på Stcs ordinarie schema som gruppen går på (45-60min)
 • Coacher som stöttar dig till 100% och vet att du kommer lyckas.

Vi som leder hälsoprogrammet

Pernilla Stoor, professionell coach, Lic. Personlig tränare och Kostrådgivare på Stoor Framgång & Hälsa. Pernilla har hjälpt tusentals människor till livsstilsförändringar, med coaching och personlig träning sedan 2006. Hon beskrivs av tidigare deltagare som en varm och utmanande glädjespridare.

Beda Johansson, Platschef, Lic. Personlig tränare och Kostrådgivare på STC. Beda har stor erfarenhet av att hjälpa människor med viktminsknings/livsstilsförändringar och gör det på ett sunt, enkelt och framgångsrikt sätt för deltagaren. Telefon 0733 499255 Mail beda.johansson@stc.se

Ansökan

Ansökan sker senast 4 februari 2018, via mail till pernilla@stoor.se. Du berättar om din träningsbakgrund, nuvarande hälsa och dina mål med ”Mitt nya löfte”. Skriv gärna din vikt, längd och bifoga bild. Pernilla och Beda tar kontakt med dig via telefon  för en kort intervju och vi avgör tillsammans med dig om Hälsoprogrammet Mitt Nya Löfte är rätt för dig just nu, (eller om vi hittar en annan lösning).

 

Investering/Kostnad

3990kr per månad (Februari, mars, april. Totalt 11 970 kr.) Du behöver teckna någon form av medlemskap på STC under perioden, om du inte har det. Efter att du är uttagen, skickas faktura med anmälningsavgiften på 2000kr (som dras av på det totala beloppet 11 970 kr). Därefter faktureras du 3990kr per månad.

 

Att förvänta sig av Mitt nya Löfte:Seminarie Stoor företagsutveckling

 • Du får en rejäl kickstart i din helhetshälsa!
 • Du kommer lära dig hur du ska träna, äta och planera din kost varje dag för att nå dina mål.
 • Du kommer ha sunda vanor som känns lätt att fortsätta med.
 • Du kommer vara ordentligt stärkt fysiskt och mentalt, samt fylld av energi
 • Du får med dig kraftfulla mentala och praktiska verktyg för att tackla hinder, hålla kvar    sunda vanor och jobba vidare med dina hälsomål.

 

 

Sagt från tidigare deltagare i Mitt nya löfte:

” Super koncept som ger dig positiv energi, fantastiskt stöd, gemenskap.” Annika, -9kg

”Jag rekommenderar verkligen Mitt nya löfte, det här är DIN chans, annars blir det inte av.” Mikael – 10kg

”Jag ville gå ner i vikt och det har jag gjort. En annan stor vinst är all bra coaching om personlig utveckling. Så jag kan väl säga att jag har gjort en stor vinst i kunskap. Som kommer att hjälpa mig att leva ett hälsosamt liv och forma mig till den person jag vill vara” Malin -9kg

”Jag har gått ner i vikt, fått verktyg för att hålla mål vikten, nya träningsuppslag, nya vänner! Sätter mål som jag kan se fram emot och sikta på. Sporrar mig att fortsätta träna och leva hälsosamt!!!” Mattias -12kg

Skicka intresseanmälan: