Mamma & Gravidträning

Mamma & Gravidträning

Träning under och efter graviditet

Mamma-barn-träning 2018!
Detta är  personlig träning i grupp, som bygger upp och stärker mammakroppen inifrån och ut. Vi jobbar med noga utvalda funktionella övningar och du blir sedd och guidad utifrån din nivå. Passen varierar lite från gång till gång och du kommer få träna andning, bäckenbotten, balans, styrka och kondition. Vi rekommenderar att du gjort din efterkontroll innan påbörjad träningskurs. Både mammor och bebisar (3-12mån) är välkomna, men du väljer självklart själv om du vill ha detta som en stund för dig själv eller tillsammans med ditt barn. Målet med träningskursen är att du får ökad kontroll i bäckenbotten och en allmänt större lyhördhet, frihet och styrka i kroppen. Vi är en grupp på 7-12 deltagare som leds av Lic. Personlig tränaren och MammaMage-utbildade Pernilla Stoor.

VAR? 

Staketgatan 14, STC i Skövde

NÄR?

26 september – 23 oktober
Följande onsdagar kl 10.00 -11,00;
26/9, 3/10, 10/10, 17/10, 23/10
(OBS! 23/10 är en tisdag)

6 november – 4 december 

Följande tisdagar kl 10.00- 11.00;
6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12

KOSTNAD OCH ANMÄLAN

1395 kr per gruppstart. Beloppet faktureras via mail när du anmält dig till pernilla@stoor.se
I mailet skriver du följande information: Namn, telefonnummer och förlossningsdatum. Skriv om du vill anmäla till en eller båda grupperna, om du är medlem på STC och berätta gärna kort om din träningsbakgrund. Om färre än 7 deltagare anmäler sig, ställs mamma-barnträningen in. STC-medlemmar erhåller 200kr rabatt (Betalar 1195kr)

VAR GOD LÄS PRAKTISK INFORMATION INNAN ANMÄLAN

Varmt välkomna!

 

 

Gravidträning

Detta är träningen som gynnar din graviditet och växande mage. Under dina sessioner stärker vi musklerna som du behöver och du får veta vilka övningar som ger bäst effekt och vilka övningar du ska undvika som gravid.

Vi träffas för 1 timme MammaMage-konsultation, där jag lyssnar till din situation som gravid och vad du har för mål. Jag samlar in underlag för din vidare träning och tittar på din muskelkontroll i magen.

Därefter påbörjas MammaMage-träningen där vi har noggrann lyhördhet för din kropp och stärker och förbereder den inför förlossningen och förebygger effektiv återhämtning. Forskning visar att denna träning minskar risker för komplikationer efter förlossning. Antal tillfällen kommer vi överens om vid första tillfället.

BOKA HÄR

 

 

Mammaträning

Det här är för dig som är nybliven mamma och vill hitta rätt träningsnivå för din kropp. Eller så vill du testa din muskelkontroll i magen och få övningar som stärker dig inifrån och ut, vilket är viktigt oavsett om du fött barn, eller är man eller kvinna.

Vi träffas för 1 timme MammaMage-konsultation, där jag lyssnar till din situation och vad du har för mål. Jag undersöker din muskelkontroll i magen samlar in underlag för att göra ett individuellt träningspass. Därefter på börjas träningen, och antal tillfällen du behöver kommer vi fram till första tillfället.

BOKA HÄR

 

 

Skicka intresseanmälan: