Kostrådgivning

Vi vill stärka dig mentalt och fysiskt. Stoor Framgång & Hälsa erbjuder professionell coaching, personlig träning och kostrådgivning. För oss är din helhet viktig! Därför kartlägger vi tillsammans dina vanor och sätter mål kring kost/näring, fysisk aktivitet, mentala tankar/känslor/beteende och stress/återhämtning.

Med näringsrik, bra kost, ökar du din hälsa, prestation och energi. Mat är medicin som lägger en av grunderna i för hur väl du fungerar. Med några framgångsnycklar kring kosten, kan du ge dig många fördelar. T ex blir du starkare fysisk och mentalt, får ett starkare immunförsvar, och kan prestera på topp på jobbet och fritiden.

Så här går det till:

Under en kostrådgivning får du konsultation kring dina nuvarande kostvanor och ett individuellt kostupplägg som gör det enkelt för dig att se vilken typ av energi du ska få i dig, vid vilken tidpunkt och hur mycket. Självklart gör vi uträkningarna och upplägget efter att ha tittat närmare på dina nuvarande vanor, målsättningar och behov. Nedan ser du steg för steg hur en kostrådgivning går till.

Steg 1:
Vi bokar en tid för kostrådgivning och jag mailar dig en kostdagboks-mall, som du fyller i på fyra dagar (torsdag-söndag) och mailar tillbaka till mig innan vi träffas.

Steg 2:
Vi träffas personligen, via Skype eller telefon och går igenom dina nuvarande kostvanor, behov, tankar kring mat och dina målsättningar. Du berättar om din nuvarande hälsa, ev. allergier mm. Utifrån det, får du framgångsnycklar och ser vilka förbättringar du kan göra för att nå dina mål. (Vill du göra en kroppsscanning, ta mått på kroppen och foto, gör vi det vid detta tillfälle.) Jag gör kostanalys och kalibreringar kring vad för kost-program du ska ha, hur mycket du ska äta av vad. Mailar tillbaka ditt färdiga kostupplägg inom några dagar.

Steg 3:
Vi gör en uppföljning, och sätter nya mål. Har vi gjort kroppscanning, tagit mått och foto, följer vi upp det här.

Kostrådgivning går bra att få separat, och med personlig träning rekommenderas du starkt att välja till det.

För ditt team:
Ökad energi och hälsa på personalen eller idrottslaget? Vi kommer gärna ut till er och ger inspirerande workshops och individuell konsultationer inom kost och näring!

Skicka intresseanmälan: