Hälsoresor

Träningsresa för Kropp & Själ 

Våra hälsoresor till Playitas, Fuerteventura är en riktigt energiboost för både kropp och själ. Rolig träning, inspirerande workshops, glädje & gemenskap. Lägg till fantastiska smaker, sol och värme och en portion äventyr för den som vill. Allt detta i vacker miljö och precis bredvid havet.

Följ med på en unik träningsresa där varierad träning blandas med gemenskap, glädje, avkoppling och inspirerande workshops inom mental och fysisk styrka! Det här är en gruppresa som har gjort succé och som arrangeras för fjärde gången till den fantastiska träningsanläggningen Las Playitas på Fuerteventura. Grupp-programmet sker under ledning av två professionella coacher med stor erfarenhet av att stärka individer till nya nivåer av sig själva och att processleda grupper på effektfulla sätt.

Allt detta ingår

 • Flygresa tur och retur Landvetter-Fuerteventura samt mat på flyget.
 • Helpension – frukost, lunch och middagsbuffé samt vatten till måltiderna (övrig dryck betalar du själv).
 • Del i dubbelrum eller lägenhet med balkong/terass på Playitas Hotell.
 • Transfer till och från hotellet.
 • Unikt Kropp & Själ-program för vår grupp med meditationer, vandring, bootcamp på stranden, teambuilding med gruppen, workshops inom mental och fysisk träning, avslappning samt kost.
 • Två professionella coacher som stöttar dig och din träning under veckan.
 • NYHETER i Kropp & Själ-programmet från både Pernilla och Sofia
 • Vandring över bergen till grannstaden Gran Tarajal där vi äter lunch och sedan vandrar (eller tar buss) tillbaka. Vi stannar på en bergstopp för guidad meditation. Läs mer om vandringen HÄR
 • Playitas egna gruppträningsprogram (Sun Salutation, Core, Aqua Aerobic, BodyCombat, Pilates, Step, Dansklass, Funktionell träning, intervall, bollsport mm). Playitas aktuella grupptränings- och sportprogram
 • Full tillgång till gym och gyminstruktioner.
 • En fri heldag med möjligheter till golf, mountainbike, simkurs, utflykt kring ön, havsbad, windsurfing, standup-paddling, avkoppling mm.

 

 Pris, Datum & Flyginformation: Ännu ej bestämt

 

Exempel på hur en dag kan se ut för vår grupp:

8.00 Sun salutaion i soluppgången
8.15 Morgonpromenad/Morgon-jogg
8.45 Frukostbuffe
9.30 Workshop Mental styrka eller meditation
11.00 Core-träning/gym-pass
13.00-15.00  Lunchbuffé och relax
15.00 Cross Nature-pass för vår grupp
16.00 Streetdance eller funktionell träning
17.00 Stretch/ Relax
19.00 Gemensam middags-buffé

Självklart väljer du vad du vill vara med på och kan anpassa alla pass till den intensitet du själv vill ha. Denna resa passar både dig som vill ha en kickstart och som tränar på elitnivå. All träning och aktivitet du gör ansvarar du över ska kunna ske riskfritt.

Huvudarrangör/bokningskontakt, föreläsare och träningsledare under resan:

Pernilla Stoor, Stoor Framgång & Hälsa
Professionell Coach, (ICF),  Lic. Personlig tränare, Lic. Kostrådgivare, gruppträningsinstruktör. Brinner för holistisk hälsa och att utveckla mental och fysisk styrka hos elit-idrottare, privatpersoner och på företag.

Mail: pernilla@stoor.se

Föreläsare och mental styrkeinspiratör under resan:

Sofia Guldbrand,Guldbrand Coaching
Professionell Coach, (ICF). Utbildad pedagogisk ledare och erfaren föreläsare och utbildare. Ger dig tankeväckande frågor och kunskap inom tankemönster och metakognition. Hjälper dig på ett inspirerande, varmt och personligt sätt att rikta tankarna och dina ageranden till de resultat som du vill uppleva.

Mail: sofia@guldbrand.nu

 

 

Se en inspirationsfilm här:

 

Sagt om tidigare resor:

”Resan till Playitas var en helt igenom positiv upplevelse. Underbart väder, fantastisk mat, och en mängd roliga träningspass med duktiga ledare. Dessutom hade ”vår” grupp egna workshops och träningspass där jag fick nya insikter om helhetshälsa, där både fysisk träning, bra kost, mental träning, och inte minst vila är lika viktiga delar för att må så bra som möjligt. Att ledarna och övriga deltagare var härliga, positiva människor var bara grädde på moset. ” Ingvar, medresenär 2016

”En fantastisk resa som är ett minne för livet! Och ett extra plus var en fantastisk sammanhållning och att jag klarade mer än vad jag trodde! En härlig blandning av meditationer, verktyg för att stärkas mentalt och fysiskt,  samt galet rolig träning”
CK, medresenär 2017

”Pernilla och Sofia ihop är den perfekta kombinationen! De ser alla och sprider så mycket glädje”
ML, medresenär 2017

Varmt välkomna att resa med oss!

Skicka intresseanmälan: