Hälsoboosten

Ett holistiskt hälsoprogram som stärker dig mentalt och fysiskt!

 

Det här är för dig som vill uppgradera din hälsa i både kropp och själ och ha kul på vägen! För att vara säker på att du satsar din tid på rätt saker är det klokt att ha ett professionellt stöd på vägen dit. Tillsammans jobbar vi mot dina personliga hälsomål, med hjälp av professionell coaching, stresshantering, personlig träning och kostrådgivning. Hälsoboosten är ett flexibelt hälsoprogram, så vi investerar tid och engagemang i det som gör skillnad på riktigt! Flyter träningen, men du sviktar i självkänsla och tillit till dig själv, jobbar vi mer med det. Har du bra rutiner kring kost, men får varken till träning och kanske känner dig utmattad, lägger vi fokus på det. Du är med och styr och det viktiga är du når stor framgång och hälsa i dig själv!

Jag är din mentala coach, kostrådgivare och personliga tränare och finns för dig hela vägen fram till ditt mål. Som coach är jag varm, inkännande och har fått höra att jag är skarp i mina frågor, då jag ser det som är sant och viktigt. Att göra skillnad på riktigt, är en värdering jag har, så jag gör detta helhjärtat och tar emot dig om du vill detsamma.

Vi inleder med att se över ditt nuläge, ditt önskade läge, dina behov och gör en plan för att du ska komma dit. En plan som känns kul och njutbar vägen fram till målet. Tillsammans styr vi innehållet i vad dina 15 träffar utifrån urvalet: professionell coaching, stresshantering, fysisk träning och kostrådgivning.

 

PROFESSIONELL COACHING
I sessionerna får du möjlighet att lyssna till dig själv på djupet, möta dina behov och se dina värderingar och styrkor. Eftersom du kommer öka medveten om dig själv och omgivningen, kommer du stärka dina relationer i stort, och främst med dig själv. Detta är självledarskap på hög nivå!

STRESSHANTERING
Meditation och mindfulness-övningar ökar närvaro, trygghet och lugn. Detta går hand i hand med de övriga delarna i en holistisk hälsa. För att må bra behöver vi få kontakt med vårt inre och göra den rösten hörd. Det ingår i mental träning också, men vill du få specifik träning för stresshantering gör du smart i att lägga mycket tid här.

FYSISK TRÄNING
Du får ett träningsupplägg och program med funktionella övningar, som du kan göra hemma eller var som helst!  Vi utgår självklart från dina egna förutsättningar och önskemål så det blir ett personligt och roligt program! Jag tränar och coachar dig i min träningslokal i Skövde.

KOSTRÅDGIVNING
All rådgivning grundar sig i värderingarna naturligt och näringsrikt. Det ska vara enkelt att få till förändringarna och vi pratar om lättlagad, vanlig mat (ingen diet!).

 

Vi jobbar tillsammans under 5 månader och börjar med att träffas ofta, så du får en bra start i ditt holistiska hälsoprogram. Ju mer flyt du får i dina nya rutiner, desto mindre behöver du mig. Målet är att få till dina hållbara hälsorutiner som du fortsätter med genom livet. Efter 5 månader, när du är framme vid målet, så avslutar vi med att boka uppföljningsmötet och fira dig och dina framgångar!

 

Detta ingår:

  • Inledningsmöte där du berättar om ditt nuläge och dina mål kring din hälsa
  • En individuell hälsoplan på 5 månader
  • En livslång hälsoplan du tar med framåt i livet.
  • Träningsplan och ett träningsprogram
  • Kost-program.
  • 15 möten med coachen där vi lägger tiden på det som är viktigt på riktigt! Mental styrka, stresshantering, träning eller kostrådgivning
  • Självcoaching-verktyget Framgångskorten
  • Anteckningsmaterial
  • Stöd av din coach under möten och via mail under hela Helhetshälso-programmet
  • Ett uppföljningsmöte inom 6 månader efter avslut

 

Våra träffar kommer ske i min lokal på Rawsomedays, Hertig Johans gata 6 i Skövde, utomhus eller/och online, te x via Skype eller Facetime.
Jag har tystnadsplikt. Mitt ansvar är att vägleda och coacha dig, du ansvarar för att du får rätt saker gjorda.

Är ni två eller fler som vill köra programmet tillsammans kommer vi ha gruppträffar och träningar.

Boka ett förutsättningslöst möte för att veta mer!

 

Skicka intresseanmälan: