Coaching Företag

Coaching för ledare

Att arbeta med sitt ledaskap, sin strategi och målsättning tillsammans med en coach, hjälper er få nya perspektiv och nå resultaten ni vill ha. Välmående ledare har lättare att skapa engagemang och glädje hos sina medarbetare, vilket leder till mer välmående och framgångsrika företag.

Jag hjälper Er hitta era drivkrafter, belysa era styrkor och nå en högre potential som ledare. Vi tittar på nuläget, höjer blicken mot dit ni vill och gör en plan för att nå dit.

Coachingen kan komma att handla om att:

 • Hantera stress eller hitta balans mellan privat och yrkesliv
 • Maximera sin potential
 • Hitta ett bättre förhållningssätt till sig själv och sin omgivning
 • Ta nästa steg i din personliga och professionella utveckling
 • Bli mer tydlig i kommunikationen med sig själv och sina medmänniskor

Coachingsessionerna är i min lokal i Skövde, på er arbetsplats, utomhus under en promenad eller online, via Skype eller FaceTime.

Boka första mötet

Coaching för medarbetare

Alla behöver vi stanna upp, reflektera och lyssna på det som processas inom oss. Ibland kan det resultera i att vi behöver göra förändringar för att leva i bättre samklang med oss själva. Avsätter vi tid för det, mår vi bättre, blir mer engagerade och kreativa, vilket i sin tur ger bra resultat på jobbet och i privatlivet. Mer framgång och hälsa till både dig, dina nära och din arbetsplats!

Som coach hjälper jag dig att belysa dina styrkor, nå en högre potential, ge dig nya perspektiv och en tydlig riktning framåt, mot det DU vill. Vi tittar på nuläget, det önskade läget och gör en plan för att nå dit. Fokus är på det du kan påverka.

Coachingen kan komma att handla om att

 • Hantera stress eller hitta balans mellan privat och arbetsliv
 • Maximera sin egen potential
 • Du vill hitta ett bättre förhållningssätt till dig själv och din omgivning
 • Ta nästa steg i din personliga och professionella utveckling

Coachingsessionerna är i min lokal, på er arbetsplats, utomhus under en promenad eller online, via Skype eller FaceTime.

Boka första mötet

Coaching för Team

Med en gemensam coach får ni stor skjuts framåt! Gemensamt skapar vi klarhet i nuläget, önskat läge och en plan för att komma dit. När vi reflekterar tillsammans, och det blir en tydlighet var vi ska, är det lätt att ha fokus på rätt saker och det blir roligare att jobba tillsammans. Ni får ett effektivt, stärkt och motiverat team som drar åt samma håll!

Jag hjälper er med att hitta era drivkrafter, belysa era styrkor och utmana er att hitta kreativa lösningar som tar teamet mot de mål som ni vill. Med andra ord, ett framgångsrikt och välmående team!

Coaching passar om ni:

 • Står inför en förändring eller utmaning
 • Vill få ett ökat fokus mot era mål
 • Vill utvecklas som team och ta nästa steg
 • Vill hantera stress eller hitta balans i privat och yrkesliv

Teamcoachingen genomförs om ni är mellan mellan 2-7 personer. För större grupper, kontakta mig för upplägg.
Vi jobbar inom en bestämd tidsram och samtalen är 1-2 timmar per tillfälle.

Boka första mötet

 

Sagt om Pernillas coaching

”Coachingen ger jag 5 av 5! Den har hjälpt mig extremt mycket med att hitta mig själv och mina styrkor, och att ta livets svängar på rätt och bästa sätt.”
– Martina A

Skicka intresseanmälan: