Om Pernilla

Jag har alltid intresserat mig för samband och hälsa. Framförallt samband kring hur det ser ut och fungerar i kroppen och hjärnan, vad som leder till hälsa och ohälsa. Jag har letat efter svar och framgångsnycklar inom psykologi, metakognition, filosofin, kommunikation och läst otaliga böcker inom mental och fysisk hälsa.

Som 20-åring gjorde jag värnplikten som kompanibefäl i 15 månader och fick lära mig ledarskap och testa mina fysiska och mentala gränser. Där lärde jag mig också uppleva tacksamhet i en ny dimension, för så enkla saker som mat, vila och värme. Tacksamhet över vem jag själv var och vad min starka kropp klarade av. Här startade en stor lust för att stärka och hjälpa andra maximera sin hälsa och njuta av livet! Att studera fysisk träning, kost och coaching var en fullträff.

Företaget

Företaget Stoor Framgång & Hälsa startades 2007 av Pernilla Stoor, med visionen att skapa friska, lyckliga och starka individer och team. Stark helhet och stor framgång & hälsa. Vi stärker mentala tankemönster genom professionell coaching (enligt ICF), ger fysisk styrka genom gruppträning och personlig träning, optimerar hälsa med kostrådgivning, samt  ger inspiration, kunskap och guldkant på (arbets-)livet genom att erbjuda hälsoresor helhetsprogram och föreläsningar. Vi ger en kickstart för att stärka klienten att skapa sina egna vägar mot långsiktiga och framgångsrika förändringar!

Utbildning
Pernilla Stoor är Internationellt Certifierad Coach (International Coach Federation), Licensierad Personlig Tränare, Certifierad Kostrådgivare, Diplomerad Karriärscoach och utbildad inom metakommunikation samt psykologi och ledarskap på Högskolan i Skövde.
Hon är utbildad inom Group Training Management på Les Mills samt i deras koncept CXWorx och Bodypump. Andra gruppträningsklasser hon leder är Cykel, Functional Moves, Box, seniorträning, Cirkelträning, Crossnature och Bootcamp.

Uppdrag
Hon är mental rådgivare och coach för Swedish Women Match Racing Team (segling) som i mars 2017 är rankad 47 i världen, målet 2017 är att bli rankad topp 20.

Hon jobbade med Svenska landslaget i Softboll när de tog EM-guld 2009, och jobbar även med klienter som utför individuella sporter som storslalom och skytte.

Under 2008-2009 gav hon inspiration och råd på radion i programmet ”Tips från Coachen” på P4 Skaraborg.

Tillsammans med Sofia Guldbrand, guldbrandcoaching.se jobbar de löpande med helhetshälso-program och utbildning mot företag som vill vinna större hälsa, hållbarhet och glädje på sin arbetsplats. Högsta betyg i utvärderingar och ett starkare team med mindre sjukskrivningar är resultatet.

Pernilla har sedan 2009 jobbat med karriärscoaching och arbetsmarknadscoaching i projekt med Lernia Karriärsväxling och Newstart AB.

FRAMGÅNGSKORTEN

Din egna coach, i en ask!

Ett coachsamtal i en ask! Framgångskortens frågor ger möjlighet till att tänka nytt, strategiskt och målfokuserat. Dina svar skapar klarhet i vilka steg du ska ta, för att nå dina uppsatta mål.

Läs mer

Skicka intresseanmälan: