Framgångskorten

Framgångskorten- Coaching i en ask

Ett coachsamtal i en ask! Framgångskortens frågor ger möjlighet till att tänka nytt, strategiskt och målfokuserat. Dina svar skapar klarhet i vilka steg du ska ta, för att nå dina uppsatta mål. Detta är ett verktyg för att ta sig från att ”grubbla”, till att få en konstruktivt och positivt fokus. Du använder den på egen hand, likväl som att hjälpa andra. Passar bra som inspiration i medarbetarsamtal, utvecklingsmöten och teambuilding.

Ta ett frågekort ur varje kategori, var öppen, reflektera en stund och svara på frågan. Snart kommer du att märka att du kommit på nya idéer och skaffat dig en handlingsplan!

Framgångskorten ger dig möjlighet att utveckla din kreativitet och dina tankar på både medveten och omedveten nivå. Har du viljan till utveckling, finns det alla möjligheter att nå dit du vill!


Askens storlek i cm: 12,5 x11x3

Presentkort
Självklart kan du ge bort presentkort på valfri summa och tjänst eller produkt! För 850 kr får du tex en första coachingsession, som ger möjlighet att få nya insikter och tankeverktyg med hem. En gåva fylld av mening och möjligheter! Skriv i meddelanderutan vilket belopp samt ev. om du vill specificera vilken tjänst/produkt du vill ge.

För beställning, fyll i följande formulär:
Produkt/er levereras till angiven adress inom 2-5 dagar och fakturan skickas via email.

Framgångskorten: inom Sverige 279 SEK inkl moms
Framgångskorten: utom Sverige 299 SEK inkl moms
Presentkort: valfritt belopp
Fri frakt vid köp över 250kr. Vid köp under 250kr tillkommer fraktkostnad på 50kr.
Betalningsvillkor 10 dagar